Woning gekocht via wensk

Op zoek naar meer ruimte

Wij van wensk kunnen wel vertellen hoe wensk werkt, maar het is leuker om de ervaring van echte zoekers of kopers te horen. Zoals Linda en Jorrit uit Dokkum. Linda was 20 weken zwanger toen Jorrit vanwege de lockdown voor langere tijd thuis moest werken. Met een baby op komst werd hun woning met 2 slaapkamers aan de kleine kant.

Langs de makelaar

Met hun wens om groter te wonen besloten ze om bezoekje te brengen aan de makelaar. Gert Jan Nienhuis van de Regiomakelaardij in hun geval. Hij adviseerde ze, om meer kans te maken op het vinden van een droomwoning, om hun woonwens op wensk te plaatsen.

Woonwens op wensk

Jorrit ging er ’s avonds meteen mee aan de slag. Via zijn telefoon vulde hij hun woonwens in. Jorrit: “het ging heel makkelijk en paar kenmerken invullen en een dag later stond onze woonwens online’. Al snel kwam er een mailtje van de makelaar, er was een match!


Een echte match

Linda ‘Er had iemand gereageerd op onze woonwens, met een woning die aan onze wensen voldeed en in de wijk waar we heel graag wilden wonen. We hebben meteen een bezichtigingsafspraak gemaakt.’ Na een kijkje bij de woning waren ze letterlijk en figuurlijk verkocht, want ze besloten de woning te kopen.

Eerder dan op funda

Hoe kijken ze er nu achteraf op terug. Linda: “Als het huis eerst op funda was gekomen en er allemaal kijkers waren gekomen, dan weet ik niet of het ons gelukt was en of we wel bij de kijkers hadden gezeten.” Over een paar maanden gaan Linda en Jorrit verhuizen naar hun nieuwe woning. We wensen ze veel woonplezier.