Welkom bij wensk

Wensk is een plek waar woonconsumenten samenkomen en een eerste indruk van de woningmarkt kunnen krijgen. Na het oriënteren geven ze via wensk aan dat ze willen verkopen bij jou als aangesloten makelaar bij wensk.


Overal in het nieuws ziet de woonconsument voorbijkomen dat de markt verandert, dat huizenprijzen dalen en rentes stijgen. Men wordt onzeker en durft minder snel actie ondernemen. Makelaars weten dat dit niet echt nodig is…

Op wensk nemen wij deze onzekerheid weg. De verkoper kan anoniem en zonder voorwaarden de interesse peilen in zijn of haar woning. Door het geven van een eerste inschatting in de woningmarkt wordt deze onzekerheid weggenomen.

Deze onzekerheid neemt wensk weg, vroeg in de klantreis, zodat ze niet de drempel over moeten bij de makelaar.


Whitepaper downloaden

Gert Jan (Regiomakelaardij) over wensk

“ We hebben al mooie matches gemaakt en zijn in contact gekomen met verkopers die we anders niet hadden ontmoet. Eindelijk een nieuw initiatief in de makelaardij dat voorsprong kan bieden.”

Vergroot je database

Door gebruikers gratis en zonder voorwaarden een kijkje te laten nemen in de woningmarkt, gaan meer verkopers zich registreren. Op dit moment zijn er jaarlijks 120.000 woningeigenaren die hun woning verkopen. Hier richt de gehele makelaardij zich op.

Wensk zit eerder in de klantreis. Er op dit moment meer dan 640.000 huiseigenaren die zeggen dat ze binnen 3-5 jaar willen gaan verhuizen. Door eerder in de klantreis te zitten ga je vissen in een grotere vijver.

Is je interesse gewekt? Bel ons!

Afspraak inplannen?

We begrijpen het volledig als je nog vragen hebt, voordat je meedoet als makelaar. Logisch. Tjerk Pieter legt je graag alles uit. Kost een half uurtje van je tijd. Wil je een afspraak inplannen om online een kop koffie te drinken? Laat hieronder je gegevens achter. Bij ‘Bericht’ kun je aangeven wanneer het jou het beste past. Wel zo handig.

Contactformulier