5 redenen om je nú te registreren op wensk

Wensk, een platform met een uitgebreid en uniek woningaanbod wat niet op de bekende huizenplatforms zoals funda staat, waarvoor je je gratis en vrijblijvend kunt aanmelden. Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn? We snappen dat je dit denkt, maar kunnen je nu alvast vertellen dat dit niet het geval is. In deze blog leggen we je daarom uit hoe dit zit, met 5 goede redenen waarom je niet langer moet wachten om je hierop te registreren!


1. Uniek en uitgebreid huizenaanbod

Waarom het huizenaanbod op wensk uitgebreid en uniek is? Dit komt doordat je pas toegang hebt tot wensk als je je registreert. Dus zonder account stiekem kijken wat het platform allemaal te bieden heeft qua aanbod lukt niet, hiervoor moet je eerst geregistreerd zijn. Dit resulteert erin dat er veel huizen op wensk staan, en ook unieke! Want de huizen van wachtende huizenbezitters, die hun huis nog niet (actief) in de verkoop hebben staan, zijn ook zichtbaar op wensk!

2. Gratis en vrijblijvend

We snappen dat het een hele stap is om een account aan te maken en je woonwens en huis te registreren op wensk. Vooral als je nog niet 100% zeker bent of je je huis wilt gaan verkopen of dat je deze nóg niet wilt verkopen. Daarom is wensk ten alle tijde gratis en vrijblijvend. Geen verborgen kosten en als je toch besluit om niet te gaan (ver)kopen, of je account wilt verwijderen, dan kan dit ten alle tijde!

3. Anoniem

Aansluitend op bovenstaande reden, dat het een flinke stap is om je wens en huis te registreren op een voor jou onbekend platform, staan om deze reden je wens en huis anoniem online. Geen naam, adres en huisnummer en duidelijke foto! Alleen de woonplaats, soort woning en persoonlijke omschrijving komen erbij te staan. Zo kun je anoniem de interesse in je huis peilen.

4. Liken en matchen

In het uitgebreide en unieke huizenaanbod kun je als gebruiker de huizen liken welke je aandacht trekken. De huizenbezitter krijgt een melding als zijn/haar huis wordt geliked. Vervolgens ligt bij de huizenbezitter de bal om contact op te nemen met degene die zijn/haar huis hebben geliked, de matches.

5. Zelf alles regelen of een makelaar in de hand nemen

Als er matches zijn ontstaan en je bent zover om contact op te nemen met een van deze matches, dan is aan jou als huizenbezitter de keuze hoe je dit contact wil gaan regelen. Wil je zelf contact opnemen met de match en alles qua eventuele verkoop zelf regelen, of doe je dit liever met behulp van een makelaar? Dit kan allebei, de keuze is aan jou. Wensk heeft door heel Nederland per regio een aangesloten makelaar die de verdere begeleiding voor jou kan gaan regelen!

Ben je al overtuigd? Wacht dan niet langer en krijg ook toegang tot al deze voordelen! Registreer je hier