Creëer zelf beweging in de huizenmarkt

De NVM laat zien dat sinds afgelopen kwartaal de woningmarkt langzaamaan verandert. Is er licht aan het einde van de tunnel, nu er een lichte bries in de cijfers te zien is? Of blijft de woningmarkt nog wel even oververhit? Hoe dan ook, er moet gedacht worden in oplossingen. Creëer als huizenbezitter zelf beweging in de markt. Want dit kan echt! Lees mee in deze blog!

De zoektocht naar een huis

Ben je er klaar mee om funda - en andere websites – door te spitten om op zoek te gaan naar nieuw woningaanbod, dat er bijna niet is? Of om steeds te laat te zijn met reageren of om overboden te worden? Dat snappen wij. Daar hebben wij iets op bedacht!

Ook je eigen huis op wensk

Heb je een koopwoning? Creëer zelf beweging in de huizenmarkt door - anoniem, gratis en zonder voorwaarden- je huis op wensk te delen. Of je nu van plan bent om je huis direct te gaan verkopen of pas in de toekomst, op deze manier kun je alvast zien hoeveel interesse er in jouw huis is. Er zijn namelijk veel mensen die overwegen om hun huis binnen nu en twee jaar te verkopen. Op dit moment wordt er op elkaar gewacht, pas je huis in de verkoop zetten als je een ander huis gekocht hebben. Maar als iedereen dit doet, dan kun je wachten tot je een ons weegt. Doe jij mee om beweging in de markt te creëren? Het is anoniem en gratis. Bepaal zelf óf en wanneer je verkoopt en hoé je je huis gaat verkopen; zelf of via een makelaar.

Swipen, liken en matchen

Door anoniem je huis te delen op wensk, peil je of en hoeveel interesse er in je huis is. Zoekers krijgen op deze manier een uniek woningaanbod te zien. Een woningaanbod waarin ze kunnen swipen, liken en matchen.

Registreer je in een paar simpele stappen als gebruiker op wensk. Geef aan wat je woonwensen zijn, deel anoniem je eigen huis en vul je persoonlijke gegevens in. Of kies ervoor om alleen je huis delen, dat kan ook. Daarna heb je toegang mooie verhalen en huizen. Registreer je snel!